|
Post by Admin on Nov 9, 2017 18:07:40 GMT 1
Race incidents report form:
1. From driver: full name and surname 2. To driver: full name and surname 3. Race: 1 or 2 4. Lap: for example lap 3 5. Explanation of incident
|
|
|
Post by Admin on Nov 14, 2017 17:34:16 GMT 1
Steward decisions:
Race 1:
1. Milan Rajkovic, causing collision with Slaven Stulic, +30 sek on final results according to p.12.5
2. Slaven Stulic, causing collision with Goran Kojic, +5 sek on final results according to p.12.2
Race 2:
No penalty
|
|
stule
New Member
|
Post by stule on Nov 14, 2017 20:11:58 GMT 1
Poštovana komisijo, - ovim putem ulažem prigovor na dodjeljenu kaznu od +5s.
Obrazloženje: - s obzirom na to da vozilo s kojim sam imao kontakt (vozač Goran Kojić) u trenutku dodira nije bilo na trkaćoj putanji, nije steklo prednost na način da je bilo preko polovice mog vozila, bilo je u mrtvom kutu, crew cheef nije upozoravao, a ja ga stvarno nisam mogao vidjeti te da nisam naglo mijenjao smjer smatram da je to bio čisti TRKAĆI INCIDENT pogotovo što se to desilo u prvom zavoju nakon starta kada je gužva na stazi najveća. - pregledom komunikacije (chata) BRL komisije mogao sam primjetiti da su mišljenja o kažnjavanju bila podijeljena a ne jednoglasna - uzimajući u obzir da je i Goran Kojić ostao iznenađen ovakvom presudom smatram da je moja kazna krivo okarakterizirana i kao takva bi se trebala preimenovati u trkaći incident.
Hvala i Lp.
|
|
|
Post by Admin on Nov 15, 2017 20:56:12 GMT 1
Poštovana komisijo, - ovim putem ulažem prigovor na dodjeljenu kaznu od +5s. Obrazloženje: - s obzirom na to da vozilo s kojim sam imao kontakt (vozač Goran Kojić) u trenutku dodira nije bilo na trkaćoj putanji, nije steklo prednost na način da je bilo preko polovice mog vozila, bilo je u mrtvom kutu, crew cheef nije upozoravao, a ja ga stvarno nisam mogao vidjeti te da nisam naglo mijenjao smjer smatram da je to bio čisti TRKAĆI INCIDENT pogotovo što se to desilo u prvom zavoju nakon starta kada je gužva na stazi najveća. - pregledom komunikacije (chata) BRL komisije mogao sam primjetiti da su mišljenja o kažnjavanju bila podijeljena a ne jednoglasna - uzimajući u obzir da je i Goran Kojić ostao iznenađen ovakvom presudom smatram da je moja kazna krivo okarakterizirana i kao takva bi se trebala preimenovati u trkaći incident. Hvala i Lp. Steward decision after appeal: penalty confirmed, +5 sek on final results according to p.12.2
|
|